#
Bine ati venit la Agroteam Trading !

          Va rugam sa cititi cu atentie sectiunea „Termeni si conditii ” a site-ului.  Achizitionarea unor produse si vizitarea site-ului implica acceptarea tacita a acestora.

          Toate informatiile personale vor fi folosite exclusiv pentru facturarea si livrarea produselor sau actiuni de marketing si nu vor fi vandute sau transmise catre terte persoane, in alte scopuri decat cele mentionate, conform politicii noastre de prelucrare a datelor cu caracter personal.

          Toate informatiile de pe acest site, texte, imagini, apartin SC Agroteam Trading SRL. Ele nu pot fi copiate, adaptate sau modificate pentru a fi utilizate in orice scop, cu exceptia uzului personal, non-comercial. Societatea noastra nu este raspunzatoare pentru daune sau pierderi suferite ca urmare a utilizarii informatiilor sau produselor prezentate pe site.

          DATE DESPRE NOI

          Acest site web este administrat sub numele de www.agroteam.ro de catre Agroteam Trading SRL, o societate comerciala romaneasca cu punct de lucru în localitatea Urechesti, judetul  Vrancea,  strada Trandafirilor nr. 71,  inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe lângă Tribunalul Vrancea, CUI  24452950 si numar de ordine în registrul comertului J17/1726/2008.

          DATE DESPRE TINE SI ACCESARILE TALE PE ACEASTA PAGINA WEB

          Informatiile sau datele personale pe care ni le furnizezi vor fi procesate conform Declaratiei de confidentialitate. Prin folosirea acestui web site iti dai implicit acordul pentru procesarea electronica si stocarea acestor informatii si date si te faci responsabil de autenticitatea acestora.

          Societatea noastra va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Prin folosirea acestui site web si/sau prin realizarea unei comenzi aveti obligatia sa:

          • Sa se foloseasca acest web site exclusiv pentru consultatii sau comenzi legitime.

          • Sa nu se realizeze comenzi false sau frauduloase. Daca exista motive rezonabile sa credem ca s-a realizat o astfel de comanda, ne rezervăm dreptul de a anula comanda și de a informa autoritatile pertinente.

          • Furnizarea adresei de e-mail, postală si/sau orice alte detalii de contact în mod corect si exact.

          Dacă nu ne furnizezi toata informația de care avem nevoie este posibil să nu iți putem procesa comanda.

          Prin realizarea unei comenzi pe site-ul nostru web, declari pe propria raspundere ca ai peste 18 ani si ca ai capacitatea legala de a incheia contracte.

          CUM CUMPAR

          Cumpararea produselor se realizeaza comandand online, telefonic sau prin email.

          COMANDA

          Comanda se face prin completarea, în mod corect, a formularului de comanda aflat pe site.  Fiecare comanda făcută de către Client este confirmată prin trimiterea unui email prin care informam clientul ca am primit comanda.

          PRETURI

          Preturile produselor afisate  reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Ne rezervam dreptul de a modifica preturile produselor disponibile, de a introduce produse noi.

          METODE DE PLATA

          Plata se poate realiza prin:

· Ordin de plata. Dupa plasarea comenzii, vei primi prin email factura proforma cu toate detaliile de plata.

·  Ramburs,  plata produselor se face curierului la livrarea comenzii. 

· Numerar,  in momentul ridicarii produselor.


          LIVRAREA

          Comenzile vor fi livrate in 5 zile lucratoare, in cazul în care exista probleme in executarea comenzii, clientii vor fi informati imediat cu privire la acest aspect.  Taxele de livrare sunt trecute pe factura. Se va achita doar rambursul (daca este cazul) si nici o alta taxa suplimentara catre curier.

          RETURNARE SI RECLAMATII

          Firma noastra ia in considerare cererile si plangerile si ofera informatii despre produs oral, in scris, prin e-mail sau format electronic. Rambursarea este posibila numai în cazul în care toate cerintele prevazute in acesti Termeni si conditii au fost îndeplinite. Clientul este obligat sa trimita ambalajul cu produsul, dovada care sa ateste achizitionarea produsului ( factura) si si sa completeze formularul de returnare, în termen de 14 zile calendaristice de la data cumpararii cu suportarea cheltuielilor directe de returnare. Cererile de returnare ce depasesc acest termen vor fi considerate nefondate/invalide.

          Reclamatiile si returnarile sunt acceptate prin telefon la numărul tel: ................................sau e-mail: agroteam@......................................... Dupa ce returnarea a fost acceptata, banii se restituie în contul descris în formularul de returnare în termen de 30 zile.

          Atentie! In cazul in care produsele a caror returnare se solicita prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura sau folosinta/purtare/spalare, pete, produsele nu sunt in aceeasi stare in care au fost primite, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. In cazul neacceptarii returului, coletul va fi trimis inapoi catre client.         

          Produsele care nu se pot returna sunt urmatoarele: 
          •  Produsele executate dupa dimensiuni speciale
;
          •   Produsele  personalizate.

          Clientul poate returna produsele achizitionate in urmatoarele situatii:

          • Produsul nu este in conformitate cu specificatiile de pe site.

          • Coletele prezinta deteriorari grave;

          • Produsele au fost livrate gresit;

          In cazul marimilor eronat comandate, produsul/produsele vor putea fi schimbate cu alte marimi doar cu respectarea conditiilor obligatorii de mai sus referitoare la returnari.

 

          POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

          In vederea plasarii comenzi sau a accesarii si utilizarii anumite sectiuni ale website-ului este necesara crearea unui cont personal.

          Societatea garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor transmise de catre utilizatori prin sistemul sau informatic. Datele dumneavoastra personale sunt folosite in exclusivitate  pentru confirmarea, facturarea si trimiterea comenzii.

          De asemenea, datele furnizate de utilizatori vor fi folosite pentru a trimite informatii despre noutatile de pe site. Datele pe care ni le furnizati nu vor fi facute publice si nu vor fi transmise tertilor, in scopuri de marketing, fara consintamantul dumneavoastra.

          Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa  verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze verificari in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

          Clientii  pot solicita societatii sa sisteze transmiterea informatiilor despre promotiile si noutatile din magazinul virtual si pot solicita stergerea datelor personale din baza de date. Recomandam asigurarea permanenta a securitatii parolei contului deschis in cadrul site-ului precum si datele de acces in contul personal.

          Prin acceptarea acestor Termeni si conditii se considera implicit ca acceptati integral responsabilitatea pentru toate activitatile realizate prin intermediul contului pe care il creati pe site.

          Societatea declara ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

 

          NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

          Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Agroteam Trading SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

          Scopul colectarii datelor, precum si necesitatea acestora este pentru facturarea si trimiterea comenzii. Refuzul dvs. determina imposibilitatea livrarii produselor catre dumneavoastra.
          Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si au ca destinatar doar Societatea noastra.

          Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Societate. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.